B2B.PORTAL

Grandstream’in Tümleşik Çözümü

Büyüklüğü ne olursa olsun, çalışanları ve müşterileri için firmaların iletişim altyapısına ihtiyacı vardır. Çoğu zaman, bu altyapı farklı firma/üretici ya da kontrol amaçlı farklı platformlar tarafından temin edildiği için problemlere sebep  olabilmektedir. Grandstream Networks ile ihtiyacınız olan tüm çözümler tek bir yerde. Video konferanstan güvenlik ve tesis erişimine kadar, Grandstream tümleşik çözümü, iletişim altyapınızın her bir öğesi uygun maliyetli bir şekilde hemen sahip olabilirsiniz.

Grandstream’in Birleşik İletişim (UC) çözümü, küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmış kapsamlı bir ürün kombinasyonu sağlar. Bu büyüklükteki işletmeler için özel olarak tasarlanmış, zengin özelliklere sahip işlevsellik sunan eksiksiz IP uç noktaları ve ağ ürünleri yelpazesiyle UC çözümü özelleştirilebilir ve iş ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabilir. Grandstream’in IP santralleri, her büyüklükteki kuruluş için bir UC tabanı sunarak IP telefonları, video konferans cihazları, tesis erişim araçları ve daha fazlasını içeren çeşitli IP uç noktalarıyla mükemmel çözümü oluşturmanıza olanak tanır.

Yukarıda listelenen bu çözümlere ek olarak, Grandstream ürünleriyle bir network çözümü kurmak sorunsuz bir süreçtir. Grandstream’in GWN erişim noktalarının her birinde dahili bir denetleyici bulunur ve bazı modeller GWN.Manager veya GWN.Cloud kullanılarak uzaktan yapılandırılabilir. Bu çözüm, hepsi uzaktan kolayca yönetilebilen ve yapılandırılabilen kurulum başına yüzlerce erişim noktasına kolayca ölçeklenebilen kapsamlı bir Wi-Fi ortamına sahiptir. Kablosuz ortamda, kablosuz Wi-Fi telefonların yanı sıra yazılım telefonu uygulamaları, tamamen mobil bir çalışma alanı olarak kurulumu yapılabilir. Uzak çalışanlar için GUV serisi kişisel işbirliği cihazları, her ortam için mükemmel ofis çözümü sunar.

Coğrafi olarak farklı lokasyondaki ofisleri ve uzaktaki çalışanları birbirine bağlayan bu cihazların tümü, bir iletişim ağı oluşturmak için birlikte çalışır. Grandstream’in kullanıcı dostu teknolojisi ile uzak ofisler dakikalar içinde kullanıma hazır hale gelebilir. Ofisler ve uzak çalışanlar arasındaki video konferans, iş iletişiminde giderek daha önemli hale geliyor. GVC serisi video konferans cihazları, konferans odalarının bir ofis binasının dört duvarının ötesine genişlemesine olanak tanır. IPVideoTalk Toplantıları ile birleştirildiğinde, GVC’ler herhangi bir organizasyonun içinde ve dışında video konferans için kesintisiz bir ağ oluşturur.

Pek çok kurulumun önemli bir bileşeni, tek bir üreticinin portföyünde her zaman kolayca bulunamayan güvenlik ve tesis erişimidir. Grandstream’in tesis erişim cihazları, tümleşik çözümünü tamamlamak için UC, ağ iletişimi ve konferans öğelerini birleştirir. GDS serisi kapı erişim uç noktaları, bir ofisin uzaktan erişim ve kontrole sahip hem sesli hem de video güvenlik tuş takımlarına sahip olmasını sağlar. Uç noktalar, belirlenmiş personel için şifre erişimine veya RFID erişimine izin verir. Kapı zili etkinleştirildiğinde, bir ziyaretçi olduğu konusunda uyarmak için bir IP masaüstü telefonuna, yazılım telefonu uygulamasına veya GDS Kontrol Paneline bir çağrı gönderilir ve neredeyse her yerden tesis erişiminin izlenmesine olanak tanır.

Grandstream’in tümleşik çözümleri, coğrafi olarak farklı lokasyondaki ofisleri ve uzaktaki çalışanları birbirine bağlar, tesis dışındaki çalışanları birleştirir ve yönetir ve dünyanızı birbirine bağlamanıza yardımcı olacak basit, kullanıcı dostu teknolojiler sunar.