B2B.PORTAL

Neat Board 50 Microsoft Teams Sertifikası Aldı

Heyecan verici haberler! Şık ve güçlü, yepyeni, son derece uyarlanabilir Neat Board 50 cihazımız artık Microsoft Teams Sertifikalıdır ve Teams hibrit çalışma alanlarınızda olağanüstü esnekliğin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Bu yılki Microsoft Ignite 2023 sanal ve yüz yüze etkinlikleri Seattle’da başlarken Neat, Neat Board 50’nin Microsoft Teams için Sertifikalı olduğunu duyurmaktan gurur duyar. Bu son cihaz sertifikası, artık Teams için Neat Board 50’nin ön siparişini verebileceğiniz ve Teams için diğer tüm Neat cihazlarını satın alarak küresel olarak teslim alabileceğiniz anlamına geliyor.

Neat Board 50, günümüzün değişime açık hibrit çalışma alanları için son derece uyarlanabilir olmasının yanı sıra son teknoloji yetenekler sunan bir işbirliği panosudur.

İşin esnek geleceği için tasarlanan Neat Board 50, ne zaman, nerede ve ne şekilde buluşmanız veya fikirlerinizi ifade etmeniz gerekirse size hızla uyum sağlar. Mekandan mekana taşıyın. Kendinize doğru çekin. Davetkar 50 inç dokunmatik ekranını kolayca yukarı veya aşağı hareket ettirin.

Neat Board 50, istediğiniz gibi sorunsuz ve verimli bir şekilde etkileşim kurmanıza ve işbirliği yapmanıza olanak tanıyarak, onu belirlenmiş bir noktaya yerleştirmenize veya anında geçici bir toplantı alanı oluşturmanıza olanak tanır.

Son derece uyarlanabilir Neat Board 50 cihazımız, ihtiyaç duyulan her yerde Teams üzerinde iş arkadaşlarınızla buluşmanızı, oluşturmanızı veya işbirliği yapmanızı sağlar.

Daha yakın, daha net, daha kapsayıcı ve işbirlikçi

Neat Board 50, keskin ses ve görüntü kalitesinin yanı sıra Neat Symmetry, Neat Boundary ve Neat Audio Processing gibi benzersiz özellikler sunarak hibrit iş gücünüzün daha yakın, daha net, daha kapsayıcı ve iş birliğine dayalı Teams toplantılarının keyfini çıkarmasını sağlar.

Buna ek olarak, zengin ve sürükleyici işbirliği tuvali, size doğru hissettiren bir şekilde zahmetsizce yanıt vererek yönetim kurulu genelinde işbirliğinin keyfini çıkarmanızı sağlar.

Neat Board 50 ayrıca Microsoft Whiteboard üzerinde fikir paylaşmak veya yorum ya da not eklemek için mükemmel bir araç olan Neat Active Marker ile birlikte gelir. Neat Active Marker, doğal olarak yaptığınız gibi yazmak, işaretlemek veya çizim yapmak için doğru miktarda sürtünme ve anında yanıt vererek çalışmanıza daha fazla kişilik katmanıza yardımcı olur. Daha da iyisi, eşleştirmeniz veya şarj etmeniz gerekmez.

Neat Board 50 Microsoft Teams için ön siparişe açıldı, diğer tüm Neat cihazlarını ise Teams için satın alabilir ve küresel olarak teslim alabilirsiniz.